Σπιτικό της Αγάπης

Το Σπιτικό της Αγάπης

Σπιτικό της Αγάπης

Φέτος στις γιορτές η Νέα Θάλπη στηρίζει το «Σπιτικό της Αγάπης» και έχει λόγους να το κάνει:

Το «Σπιτικό της Αγάπης» είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που εδώ και 57 χρόνια στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά άπορους ηλικιωμένους, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή δική τους εισφορά.

Λειτουργεί αποκλειστικά στηριζόμενο σε δωρεές και χορηγίες, προσφέροντας φροντίδα, αγάπη, ένα καινούργιο σπίτι και μια καινούργια οικογένεια, σε άκληρους και άπορους ηλικιωμένους.

Το «Σπιτικό της αγάπης» προκειμένου να συνεχίσει το έργο του, πρέπει να μεγαλώσει. Θα χρειαστεί ακόμα δύο ορόφους. Σε αυτό το χτίσιμο θα βοηθήσουμε όλοι.

Πώς; Δείτε παρακάτω:

Δώστε αγάπη και χαρά σε εκείνους που δεν έχουν!

Σπιτικό της Αγάπης

Διεύθυνση: Κοραή 40, Μοσχάτο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210.94.18.193 & 210.94.15.663

E-mail: kmerimnamoschatou@gmail.com

Γηρατειά χωρίς ανθρώπους στο πλάι και χωρίς χρήματα, δεν αντέχονται. To «Σπιτικό της αγάπης» της ΚΜΜ είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα, που για 57 χρόνια τώρα, στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά άπορους παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή δική τους εισφορά!

Αγωνιζόμενη με πάθος η ΚΜΜ μέσα στην κρίση να διατηρήσει την ταυτότητά της αυτή, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Το όραμα αυτής της εκστρατείας, είναι να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια μεγάλη οικογένεια γύρω από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, γεμίζοντας εμείς το κενό τους, τόσο το οικονομικό όσο και το συναισθηματικό. Να γίνουμε εμείς η δική τους οικογένεια, οι συγγενείς τους, οι φίλοι τους. Να «Ξανα-φτιάξουμε» το χαμένο ΣΟΙ των παππούδων και γιαγιάδων μας. Ψάχνουμε λοιπόν, για συγγενείς...

Δεν χρειάζονται πολλά. Αρκεί ο καθένας μας να προσφέρει από το περίσσευμα της καρδιάς του, τα χρήματα, την αγάπη και τον χρόνο που θα μπορούσε να διαθέσει, χωρίς να επηρεάσει το δικό του βιοτικό επίπεδο.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και σύντομα θα διαπιστώσετε πόσο ρεαλιστικό είναι να γίνετε κι εσείς μέρος της λύσης!

Θεοφιλάτος Αναστάσιος

Πρόεδρος ΚΜΜ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To neathalpi.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με τη χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.

OK