Το Δέντρο της Νέας Θάλπης

Το Δέντρο της Νέας Θάλπης

Δύο πολύτιμοι «κηπουροί» του μεγάλου περιβολιού της Νέας Θάλπης, η Ειρηάννα Νικολοπούλου και η Αλεξάνδρα Βίχου, αποφάσισαν να φυτέψουν ένα δέντρο.

Ένα δέντρο με

  • καρπούς, τους ανθρώπους που εργάζονται αυτή τη στιγμή στη Μονάδα, προσφέροντας χρόνο, κόπο και το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινής τους ενέργειας και
  • φύλλα, τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή ζουν εντός της Μονάδας. Τα ηλικιωμένα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που αξίζει να την κοιτάξει κανείς και ως δέντρο, γιατί να:

Οι ρίζες του είναι πολύ συγκεκριμένες, σε συγκεκριμένο τόπο και στέκουν πάντα εκεί, όμως τα φύλλα, οι καρποί, ακόμα και κάποια λεπτά κλαδιά, δεν μένουν σταθερά. Ωριμάζουν, πέφτουν, αλλάζουν, σπάνε ή ακολουθούν μια αλληλουχία κατά την οποία το ένα φεύγει για να δώσει χώρο στο επόμενο, ενώ πάντα υπάρχει και η περίπτωση του ανέμου που με ένα του φύσημα, στέλνει κάποιους μακριά…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To neathalpi.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με τη χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.

OK