Τη Στρουμφίσαμε στη Νέα Θάλπη!

Στρουμφοκατάσταση με στρουμφοζωγραφιές στη Νέα Θάλπη. Στρουμφοεργοθεραπεία στο στρουμφοσαλόνι, αλλά και στα δωμάτια. Στρουμφοπροσπάθεια ακόμα και από ανθρώπους που τους είναι εξαιρετικά στρουμφοδύσκολο. Που στρουμφοπονάνε και περνούν αρκετό από τον χρόνο τους επάνω σε ένα νοσοκομειακό στρουμφοκρεββάτι…

Ανοίγουμε το θέμα και κλίνουμε το ρήμα.

Στρουμφίζω – Στρουμφίζεις – Στρουμφίζει Στρουμφίζουμε – Στρουμφίζετε - Στρουμφίζουν

Τα λόγια των Στρουμφ. Οι λέξεις των Στρουμφ. Οι πράξεις των Στρουμφ. Η κοινωνία των Στρουμφ. Το χωριό των Στρουμφ. Μοιάζει με το δικό μας χωριό. Τί, όχι; Πώς όχι, αφού και εμείς έχουμε γιαγιά και παππού.
Και εμείς έχουμε μια ξανθή Στρουμφίτα που τριγυρίζει στους διαδρόμους. Και εμείς έχουμε έναν ΠαπαΣτρούμφ. Και εμείς έχουμε έναν Γκρινιάρη. Έναν; Καλά, αυτό θέλει ψάξιμο.

Και εμείς έχουμε Σκουντούφλη και Μελένιο. Και εμείς έχουμε Ταχυδρόμο που μας φέρνει κάθε πρωί στη reception την αλληλογραφία. Και εμείς έχουμε Γιατρό, Κηπουρό και  άνθρωπο με εργαλεία που όλη μέρα επισκευάζει ό,τι χάλασε.
Και εμείς έχουμε χαρακτήρες ποικίλους, με πολλές αποχρώσεις που αν ποτέ αποφασίζαμε να τις βάψουμε με μπλε, θα ήταν ικανές να φτιάξουν ένα μεγάλο αν και λιλιπούτειο Στρουμφοχωριό.

Στρουμφοαπολαύστε μας!

Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Ειρηάννα Νικολοπούλου
Βοηθοί: Κωνσταντίνα Τασσοπούλου και Αλεξάνδρα Βήχου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To neathalpi.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με τη χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.

OK