Στη σκηνή σήμερα… η Μάρω Θεοδωράκη και οι μαθητές της

Η Μάρω Θεοδωράκη στο σαλόνι της Νέας Θάλπης. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά κάθε φορά είναι σαν πρώτη!

Κάθε φορά, κάθε επίσκεψη διαφέρει από την προηγούμενη και είναι λογικό.

Ούτε εμείς που περιμένουμε είμαστε οι ίδιοι ούτε εκείνοι που έρχονται είναι οι ίδιοι. Οι μαθητές αποφοιτούν κι έρχεται η επόμενη φουρνιά. Αλλάζουν.

Οι παππούδες αποφοιτούν. Οι γιαγιάδες αποφοιτούν. Αλλάζουν. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται, άλλοι παραμένουν, άλλοι περιμένουν, τί μένει σταθερό; Ίσως μονάχα το συναίσθημα.

Μονάχα η χαρά με την οποία πλουμίζεται το σαλόνι κι η καρδιά μας, κάθε φορά που αυτή η ομάδα έρχεται για να μας τραγουδήσει

Περάσαμε τόσο όμορφα! Ακούσαμε τραγούδια από τα παλιά. Από οπερέτες εποχής, από μαγαζιά που κάποιοι πήγανε κάποτε, από ραδιόφωνα που πλέον δεν ηχούν. Τραγουδήσαμε, χειροκροτήσαμε, χορέψαμε. Γονείς, παιδιά, εργαζόμενοι.

Μέρα γιορτής για εμάς η μέρα που η Μάρω Θεοδωράκη έρχεται στο σαλόνι μας, αγκαζέ με τους μαθητές της από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδoσιάδης» και με την αγκαλιά της γεμάτη τραγούδια. Γεμάτη αγάπη. Και μπορεί η πρωτοβουλία να ανήκει στην ίδια – γέννημα της καρδιάς της 100% - για να γίνει πραγματικότητα όμως, επιστρατεύονται κάθε φορά πολλές ακόμα καρδιές. Οι καρδιές των μαθητών. Και οι πανέμορφες φωνές τους…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους.

 

By Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To neathalpi.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με τη χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.

OK