Σεργιαννίδου Στεργιανή


Portfolio Description

Σεργιαννίδου Στεργιανή

"Η κεντρική ιδέα του έργου βασίζεται στην αδυναμία του μυαλού να θυμηθεί και να αναγνωρίσει τους κώδικες οδικής κυκλοφορίας από έναν άνθρωπο προχωρημένης ηλικίας.

Βλέπουμε έναν τέτοιο κύριο, πάνω στο αντίστοιχης ηλικίας όχημα του, ο οποίος μπερδεύει το σήμα του τροχονόμου στο οποίο και πρέπει να σταματήσει με έναν φιλικό χαιρετισμό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ή να αγνοούμε τον παράγοντα της ηλικίας. Η ιατρική αξιολόγηση, είναι απαραίτητη καθώς κάποιο πρόβλημα υγείας όπως η κακή όραση, μπορεί να αποτελέσει παράγοντας ατυχήματος.

Μπορούμε να κάνουμε επανάληψη των σημάτων ή κάποια μαθήματα και είναι εξίσου σημαντικό να ελέγχουμε και την υγεία του οχήματος μας, διότι με το πέρασμα του χρόνου χρήζει συντήρησης. "

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Σεργιαννίδου Στεργιανή

Η Σεργιαννίδου Στεργιανή είναι 23 ετών και κατάγεται από την Κομοτηνή. Αυτό το χρονικό διάστημα ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Τμήμα Πρώην Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων και παράλληλα, ολοκληρώνει τις σπουδές γραφιστικής που κάνει σε ΙΕΚ. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής για 5 χρόνια και μαθήματα θεατρολογίας για 3 χρόνια, όμως η  μεγάλη της αγάπη είναι το σχέδιο- η ζωγραφική - με τη χρήση διαφόρων υφών, υλικών και μέσων.

Ψηφίστε αυτή την εικόνα