Καστανάκης Γιώργος


Portfolio Description

Γιώργος Καστανάκης

"It's a matter of responsibility not age.

Στα αριστερά μας ένας άνθρωπος τρίτης ηλικίας συγκεντρωμένος στην οδήγηση του, ενώ στα δεξιά μας ένας οδηγός μέσης ηλικίας ο οποίος αποσπώμενος από διάφορες δραστηριότητες δίνει δευτερεύουσα σημασία στο τιμόνι θετοντας σε κίνδυνο συνεπιβάτες και λοιπούς οδηγούς, πολίτες.

Σε αυτήν την εικόνα δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλα η συνείδηση.


Ένας άνθρωπος δεν πρέπει να κρίνεται από την ηλικία του, από την στιγμή που κρίνεται άρτιος και κατάλληλος για μια δραστηριότητα, αλλα από την ικανότητα του να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις."

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Γιώργος Καστανάκης

Ο Γιώργος Καστανάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Σπούδασε Tέχνη Σκίτσου- Εικονογραφίας - Γραφικών στο ΔΙΕΚ Γλυφάδας όπου και αποφοίτησε το 2016 με άριστα. Πραγματοποίησε παράλληλα την πρακτική του άσκηση στο Κέντρο Οικονομάκου, όπου εικονογράφησε βιβλία εκμάθησης Ξένων γλωσσών (Ιαπωνικά και Αγγλικά). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γελοιογραφίας-καρικατούρας στο Βουκουρέστι  στα πλαίσια του Εrasmus+. Το 2017 εργάστηκε ως βοηθός εικαστικού στα εκπαιδευτικά εργαστήρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης. Το 2018 παρακολούθησε το σεμινάριο ενδυματολογίας -σκηνογραφίας του Γιάννη Μετζικώφ στην ανοιχτή τέχνη. Συνεργάζεται με την depot art gallery ως γραφίστας.

Ψηφίστε αυτή την εικόνα