Δεμιρτζιάν Άννη


Portfolio Description

Άννη Δεμιρτζιάν

"Το έργο που βλέπετε σχεδιάστηκε με μολύβι,πάνω από το οποίο περάστηκε μαύρος μαρκαδόρος,και χρωματίστηκε με ξυλομπογιές.Είναι το αποτέλεσμα μετά από αρκετό προβληματισμό γύρω από το θέμα του διαγωνισμού,καθώς κι ως προς τη διατύπωση όλων των πληροφοριών,που συγκέντρωσα,πάνω στο χαρτί.

Τελικά επαληθεύεται η φράση “μια εικόνα 1000 λέξεις”. Κι έτσι αντικρίζετε έναν ηλικιωμένο κύριο να οδηγεί με σιγουριά αφού έχει περάσει από τα απαραίτητα στάδια της επικαιροποίησης των γνώσεων, των ιατρικών εξετάσεων και της συντήρησης του μεταφορικού μέσου. Αξίες για κάθε οδηγό ανεξαρτήτως ηλικίας, διότι εν τέλει η γνώση κι η προετοιμασία παρέχουν αίσθημα ασφάλειας κι αυτό με τη  σειρά του μας δίνει σιγουριά."

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Άννη Δεμιρτζιάν

Η Άννη Δεμιρτζιάν είναι 25 ετών κι εργάζεται ως Κοινωνική Λειτουργός. Το σχέδιο κι η ζωγραφική είναι οι μεγάλες της αγάπες από την παιδική ηλικία. Μεγαλώνοντας άρχισε να μοιράζεται τα έργα της με τον κοινωνικό περίγυρό της και πιο πρόσφατα μέσω αυτού του διαγωνισμού. Της αρέσει να χρησιμοποιεί το σχέδιο για να αγγίζει τα κοινωνικά θέματα που την απασχολούν.

Ψηφίστε αυτή την εικόνα