Παραμονές Χριστουγέννων στη Νέα Θάλπη

Παραμονές Χριστουγέννων στη Νέα Θάλπη ο Μέσος Όρος Ηλικίας σημείωσε πτώση κατακόρυφη. Παιδιά, έφηβοι, φοιτητές, γέμισαν το σαλόνι μας ξανά και ξανά. Γέμισαν τις καρδιές μας. Γέμισαν τις ημέρες μας.

Τους χαρήκαμε να τραγουδάνε. Τους καμαρώσαμε να χορεύουν. Τους συζητήσαμε. Τους ακούσαμε. Άλλο πράγμα οι φωνές τις 3ης ηλικίας και άλλο οι φωνές των δικών τους ηλικιών.  Μας ακούσανε. Άλλο πράγμα οι συζητήσεις της ηλικίας τους και άλλο οι συζητήσεις της δικής μας ηλικίας.

Τους ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας. Για τον κόπο τους να έρθουν μες στο κρύο – άλλοι με πούλμαν, άλλοι με αυτοκίνητο, άλλοι με τα πόδια. Για τον χρόνο τους που είναι πολύτιμος και περιορισμένος. Για τα αμέτρητα κεράσματα με τα οποία μας γλύκαναν – κι ακόμα μας γλυκαίνουν… Για τα υπέροχα δώρα τους, αγοραστά ή χειροποίητα, όλα τους ανεκτίμητα, ένα προς ένα. Για την χαρά που μας προσέφεραν – ανεκτίμητη επίσης, χώρια που εξαπλώνεται από δωμάτιο σε δωμάτιο κι από μέρα σε μέρα. Χαρά από το αύριο έως το χθες. Ακόμα συζητάμε για το πόσο ωραία περάσαμε με τόσα παιδιά ανάμεσά μας κι ακόμα ενθυμούμαστε πως από την  προηγουμένη κάθε επίσκεψης αναθαρρούσε η ψυχή μας, αφού «αύριο περιμέναμε παιδιά…»…

*Ευχαριστούμε πολύ τη Νέα Γενιά Ζηρίδη, τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης», το Γυμνάσιο Κρυονερίου, την ΣΤ’ Δημοτικού Διονύσου, τη Χορωδία Γυμνασίου Άνοιξης, Το Δεντρόσπιτο, Το Ροδίνι, , την ομάδα “Χορός Δίχως Σύνορα” από το Γυμνάσιο Αγίου Στεφάνου, την Μπαντίνα Αγίου Στεφάνου καθώς και τους εφήβους μουσικούς Μαριάνα Τομάζου και Γιάννη Φραντζεσκάκη που από τις 12 Δεκεμβρίου έως την Παραμονή των Χριστουγέννων, συμμετείχαν στην μουσική σκυταλοδρομία της Νέας Θάλπης! 

By Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To neathalpi.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με τη χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.

OK