Δρ. Δ.Κ. με καθαριστές

Νέες αφίξεις στη Νέα Θάλπη

Δρ. Δ.Κ. με καθαριστές

 

Τρία καινούργια μηχανήματα έκαναν την εμφάνισή τους στη Νέα Θάλπη και μάλιστα… για κανονική εισαγωγή!

Πρώτος εισήχθη ένας Επαγγελματικός Ατμοκαθαριστής που ανέλαβε να μας βοηθά στον σχολαστικό καθαρισμό δωματίων, ασανσέρ και άλλων κοινόχρηστων χώρων, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και στους αρμούς των δαπέδων.

Εν συνεχεία κατέφτασαν οι δύο Συσκευές Απολύμανσης HySpray. Θα μπορούσαμε να τις αποκαλέσουμε «βαρύ πυροβολικό». Οι συσκευές αυτές λειτουργούν με διάλυμα Υπεροξειδίου του Υδρογόνου σε ποσοστό 7% και καταφέρνουν ταχύτατη απολύμανση των χώρων από ιούς, βακτήρια, μικροβακτήρια και μύκητες. Τέτοιες χρησιμοποιούν σε Εντατικές Μονάδες και σε Χειρουργεία και τέτοιες πλέον χρησιμοποιούνται και στη Νέα Θάλπη η οποία προσπαθεί να προστατεύει τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους, αλλά και το Προσωπικό της, με χειρουργική ακρίβεια και προσοχή.

Τα ανωτέρω μηχανήματα, φυσικά, ήρθαν για να μείνουν. Μπορεί η αγορά τους να έγινε με αφορμή την Πανδημία του Κορωνοϊού, όμως η σκέψη για εντατική επαγγελματική απολύμανση σε επίπεδο καθημερινότητας στη Μονάδα, ήταν από καιρό στο μυαλό του ιδιοκτήτη της, Δρ. Δημήτρη Καμπανάρου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Comment (1)

  • Μιχαλοπουλου Ειρήνη Reply

    Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει διαθεσιμότητα κλινών και ποιο είναι το κόστος.
    Ενδιαφέρομαι για την μητέρα μου 77 ετών.
    Είμαστε κάτοικοι Κρυονερίου, απλά μετά την προσπάθεια με διάφορες κυρίες στο σπίτι και δεδομένου ότι δουλεύουμε αρκετές ώρες, θεωρώ ότι δεν προσφέρουμε τη σωστή φροντίδα στη μητέρα μου.

    25/05/2022 at 19:00

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.