Εικονική Πραγματικότητα στη Νέα Θάλπη

Εικονική Πραγματικότητα στη Νέα Θάλπη

Σαν να λέμε, αλλού πατώ κι αλλού βρίσκομαι…

Η εταιρεία Future Need, από τις πρώτες στην Ελλάδα που έχει επενδύσει στρατηγικά στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας, αλλά και στον τεχνολογικό εξοπλισμό για την κινηματογράφηση video εικονικής πραγματικότητας VR360, σε ποιότητα 8Κ, επισκέφθηκε τη Νέα Θάλπη φέρνοντας μαζί μια άλλη πραγματικότητα. Εικονική.

Το αποτέλεσμα; Φορώντας για λίγο το VR360 στα πρόσωπά μας, είχαμε τη δυνατότητα να μεταφερθούμε έως τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Ρόδο, τη Ζάκυνθο, την Κάρπαθο, σε όποιο μέρος πήγαμε κάποτε και θέλουμε να πάμε ξανά ή σε όποιο μέρος ουδέποτε θα μπορέσουμε τελικά να πάμε.

Εμπειρία απίστευτη. Μοναδική. Άνθρωποι καθηλωμένοι σε αμαξίδια, ένιωσαν να πετούν ψηλά, πάνω από τα ασβεστωμένα νησιώτικα σπίτια. Άνθρωποι κλινήρεις περπάτησαν σε κυκλαδίτικα στενά. Η κυρία Θεανώ, είδε ξανά την Παλιά Πόλη της Ρόδου και τα δρομάκια από τα οποία περνούσε κάθε μέρα με το ποδήλατο, για να πάει στο σχολείο. Η Ζωή είδε όμορφα μέρη, με θάλασσα. Η Κατερίνα περπάτησε σε παραλία ερημική, μα τόσο ολοζώντανη που κουνούσε τα πόδια της για να βραχούν λιγάκι στο νερό.

  • Απίθανο!
  • Υπέροχο!
  • Καλέ, αυτό είναι άλλο πράγμα…

σχολίαζαν οι ηλικιωμένοι που δοκίμαζαν αυτή την «αλλόκοτη» και καινούργια στα μάτια τους συσκευή. Έσκυβαν προς το στήθος τους και έβλεπαν χώμα. Σήκωναν το κεφάλι προς το ταβάνι και έβλεπαν ουρανό. Είδατε που είναι χρήσιμη η τεχνολογία όταν υπάρχουν τόσο ωραίες ιδέες;

Λίγο αργότερα, έγινε δοκιμή του VR360 και στο Προσωπικό της Νέας Θάλπης. Γιατί, τί πιστεύετε; Αν όλη την ημέρα πλένεις, σκουπίζεις, σφουγγαρίζεις, φροντίζεις, μετράς φάρμακα, δεν χρειάζεσαι κάποια διαφυγή; Δεν χρειάζεσαι μία απόδραση από την πραγματική πραγματικότητα;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.