Αυγά Decoupage

Με την τεχνική Decoupage ασχοληθήκαμε ολόκληρη τη Μεγάλη Δευτέρα. Είχαμε προετοιμαστεί καταλλήλως εδώ και μέρες και είχαμε τα υλικά μας αγορασμένα:

  • Αυγά από φελιζόλ
  • Χαρτοπετσέτες με σχέδια ανοιξιάτικα και πασχαλινά
  • Κόλλα ειδική
  • Πινέλα με πλατύ τρίχωμα, ώστε να απλώνεται η κόλλα, δίχως τον κίνδυνο να τραυματιστούν οι εύθραυστες χαρτοπετσέτες

Απλώσαμε τα υλικά στο τραπέζι και ξεκινήσαμε. Δεν ήταν δύσκολο, αλλά ήθελε υπομονή και συνεργασία. Το κάθε αυγό έπρεπε πρώτα να περαστεί από μία στρώση κόλλας και έπειτα να κολληθούν επάνω του τα κομμάτια από τις χαρτοπετσέτες. Στο τέλος, άλλη μια στρώση κόλλας έπρεπε να περαστεί με προσοχή επάνω από την χαρτοπετσέτα.

Χρειάστηκαν ώρες γιαΑυγά Decoupage να μεταμορφωθούν όλα αυτά τα αυγά. Χρειάστηκαν ώρες για να στεγνώσουν και να μπορούμε να τα πιάσουμε χωρίς να κολλήσουμε. Χωρίς να κολλήσουμε; Χρειάστηκαν ώρες για να ξεκολλήσουμε τα δάχτυλά μας απ΄ την κόλλα, γιατί πολύ απλά, πέσαμε εξ αρχής με ζήλο στη δουλειά κι ούτε που θυμηθήκαμε να φορέσουμε γάντια…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To neathalpi.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με τη χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.

OK