Ένας Χρόνος χωρίς τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν ένας άνθρωπος σπάνιος για την εποχή του, ένας οραματιστής με περίσσια ευσυνειδησία. Θεωρούσε την προσφορά στον συνάνθρωπο χρέος. Περισσότερο, όμως, είχε σεβασμό και αγάπη για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Ο ζήλος του για την βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων ήταν ο θεμέλιος λίθος για την δημιουργία της Νέας Θάλπης. Την οραματίστηκε ως μια μεγάλη αγκαλιά, ικανή να χωράει μέσα της όλους εκείνους τους ανθρώπους που γέρασαν και που πρέπει να αντιμετωπίζονται όχι σα να έχει τελειώσει η ζωή τους, αλλά ως όμοιοι με όλους μας και με ανάγκες που δεν περιορίζονται στα βασικά. Οι ηλικιωμένοι για τον Δημήτρη είναι τα μεγάλα παιδιά της κοινωνίας που έχουν ανάγκη από την φροντίδα μας.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον ξαφνικό θάνατο του. Για όλους εμάς στην οικογένεια της Νέας Θάλπης παραμένει ζωντανός μέσα από όλα όσα προσέφερε κατά την διάρκεια της ζωής του. Αυτή είναι η παρακαταθήκη που μας άφησε.

Κρατάμε το όραμα του σαν φυλαχτό και προσπαθούμε κάθε ημέρα να το φτάσουμε ως φόρο τιμής προς τον ίδιο.

Στις 17 Οκτωβρίου 2021 θα τελεστεί μνημόσυνη λειτουργία προς τιμήν του σε στενό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

 

Δημήτρη μας, θα σε θυμόμαστε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αφήστε μας το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.